Çmimi i Madh - Festivali ndërkombëtar Très court 2017


Motivacioni i Jurisë: "Për thjeshtësinë e konceptit dhe bukurinë e imazhit, një film i realizuar me mjete modeste, por me cilësi të larta teknike, që arrin të jetë i gjithëkohshëm, poetik, piktural dhe meditativ

"Një urë ku ndodh diçka e rëndomtë dhe përherë e papërsëritshme. Një tjetër urë mes pikave ku mbërrijnë protagonistët. Por sidomos një urë mes realitetit dhe pasqyrimit të tij në ujë, ose mes syrit / kamerës së xhirimit dhe qendrës së ngjarjes". (A.-Ch. Kyçyku)