Romani "Ati" - Çmimi i Akademisë Kult për librin artistik të vitit - 2018

Photo: Joan Leka, Xhoel Leka
Mirënjohje ndaj Botimeve Poeteka, Dr. Arian Lekës dhe Dr. Silvana Lekës, falenderime jurisë Kult për vlerësimin!